css templates
kolnivaiheinen hybridi-invertteri

Kolmivaiheinen Hybridi-invertteri ja käytetty sähköauton akku akkuvarastoksi

Kauttamme voit hankkia Bluesun tai Solax kolmivaiheisen 3-phase hybridi-invertterin ja käytetyn sähköauton akun sähkövarastoksi. Sähköauton akku liitetään suoraan akun korkeajänniteliitännästä hybridi-invertteriin. Akun valvontaan olemme kehittäneet akkua valvovan ohjausyksikön viime vuoden aikana. Emme myy kokonaista järjestelmää asennettuna vaan komponentit järjestelmään. Asiakas voi käyttää asennuksessa paikallista sähköasentajaa. 8kW ja 10kW hybridi-inverttereitä ja käytettyjä akustoja 10 - 30kWh (bruttokapasiteetti) on saatavana vain hyvin rajoitetusti varastostamme joten toimi nopeasti! Järjestelmä on edullisempi kuin uusilla akuilla toteutettu sähkövarasto.

kolnivaiheinen hybridi-invertteri
Bluesun edullinen akkuvarasto

Kauttamme myös edullisempi uusi BLUESUN moduuli-akkuvarasto

Kauttamme saat myös uudet moduulirakenteiset BLUESUN sähkövarastot. Moduulit liittyvät toisiinsa ilman johtokytkentöjä ja ovat näin helppoja koota moduuleista. Saamme keväällä 20kWh ja 30kWh akkuvarastoja hyvin rajallisen määrän. 20kWh varastoakun hinta on alkaen 10700€ sis alv24% mikä on edullisempi kuin muiden valmistajien akkuvarastot.

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoa ja tarjous sähkövarastosta, ohjausyksiköstä ja hybridi-invertteristä. Kyselyiden määrän takia vastauksessa voi olla useamman päivän viivettä.

EKOLOGISET RATKAISUT